Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

miercuri, 10 octombrie 2012

Aniversare (cu premii!) la KaBea

UPDATE: Ce surpriza! Dar ce surpriza!!! Recunosc, m-am dezumflat cand am inteles din comentariile primite pe mail ca se prelungeste concursul... dar cand am vazut ca se suplimenteaza... si cu ce se suplimenteaza mi-a trecut dezamagirea (eh, sa imi spuna cineva de ce-a murit pisica :D) instant. Hmmm, cred ca mi-ar fi greu sa aleg eu unul din cele doua premii.
Sakura ceafoartegrabita m-a mentionat intr-un soi de leapsa-concurs. Sa incercam, deci, sa dam curs invitatiei!
De vreo doi ani m-am indragostit de produsele naturale, facute cu simtul raspunderii pentru clienti mofturosi si foarte pretentiosi asa cum sunt... mai bine nu dam nume :), deci cum sa nu imi placa concursul acesta? Si desi am o baie foarte dotata (cu cele mai bio sapunuri, samponul, bio si el, creme si cremute si lotiuni si masti care mai de care mai bio) inca nu mi-am gasit balsamul ideal, care sa lase parul atat de fin incat degetele lui Du sa treaca noaptea (macar) prin el fara sa le simt? Ma intreb daca el este balsamul visurilor mele. L-as incerca!
O crema perfecta iar nu am gasit, dar asta e mai putin important. De pielea fetei mele inca nu trage nimeni! As vrea totusi sa contina ulei de argan si un miros frumos, poate a crin, magnolie, margaritar. Crema mea de acum, desi este eficienta, nu imi place cum miroase si vad ca tind sa o folosesc tot mai rar, ceea ce e foarte rau. Mamicile cu doi copii (unul mic si sugator de 10*10 ori pe noapte) stiu de ce.
Leapsa nu stiu cui sa o mai pasez in al 12-lea ceas. Dar daca vrea cineva, sa se simta liber sa o preia.
Multi ani inainte, KaBea!

5 comentarii:

  1. Ma bucur sa stiu ca-ti plac produsele naturale :) !
    Iti multumesc pentru ca ai dat curs invitatiei si nu pot decat sa-ti urez succes !
    As vrea sa-ti spun cateva cuvinte despre cremele mele pentru ten si corp.Eu nu folosesc in preparearea lor arome cosmetice,fiindca m-am axat pe proprietatile ingredientelor si nu am pus accentul pe miros,ci pe calitate.Pot spune fara nici o exagerare ca sunt 100% naturale.In plus e dificil sa reusesti sa rezonezi cu dorintele fiecarei persoane in ceea ce priveste mirosul.
    Multumesc pentru urari si spor si tie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru urari! Esti tare draguta!
      Asa este cu mirosurile. E greu sa ii multumesti pe toti. Eu am acum o crema din gama Bioselect. Am inteles ca toata gama are un miros mai aparte, miros cu care nu prea ma inteleg. Cand se va termina poate o sa incerc una de la ...Kabea? Sigur ca voi avea nevoie de consiliere :)).

      Ștergere
    2. Sigur,te astept cu drag ! :*

      Ștergere
  2. Noh. ai reusit. ma bucur ca s-a rezolvat cu comentariul pierdut :))
    Te-am tzucat :*
    Nopti linistite iti doresc!
    mai dormi si tu ziua! cand apuci ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca nu vad comentariul pierdut. Deci cu mine are Google ceva :)
      Mi-e imposibil sa dorm ziua. Copiii mei nu vor sa doarma in acelasi timp. Vad insa ca functionez si cu 4-5-6 ore de somn din 24. O fi de bine?

      Ștergere